Vi lovar massa glada skratt och en otroligt minnesvärd aktivitet från er dag!

Det finns en anledning till att Pole dance under flera år varit en av de absolut mest populära aktiviteterna för både möhippor och svensexor landet över; Det är SUPERroligt!

Uppläggen varierar förstås från olika studios, men det är något speciellt med de där glänsande stängerna som framkallar allt från fniss till gapskratt hos unga som gamla.

Ett pass kan handla om att man ska lära sig snurrar och trick på stången, anpassat efter den nivå som känns bekvämt för alla. För de lite kaxigare utmanar vi så klart även styrkan, någon på svensexan som vågar ge sig på en ”flagga” måntro?

Varför inte avsluta med en koreografi där dagens huvudperson antingen får uppträda under jubel och applåder,
eller tillsammans med gruppen för lite moraliskt stöd! Prata med din närmsta studio för ett upplägg som känns lämpligt för er!

 

Att Poledance har kommit till Sverige för att stanna är knappast någon nyhet. Träningsformen syns allt oftare i alla typer av media, det arrangeras mästerskap både på nationell och internationell nivå och antalet regelbundna utövare växer stadigt!

För många är en gruppbokning, t.ex. en möhippa eller svensexa vägen in att våga prova på något nytt och spännande, så varför inte ta chansen ni också?

Under en möhippa kan upplägget se väldigt annorlunda ut än en ordinarie träningsklass, så prata gärna med er studio och ansvariga om ni har några särskilda önskemål med just er klass. Vanlig klädsel är t.ex. shorts eller leggings med ett linne eller t-shirt, ofta är man barfota, men för vissa bokningar kanske det kan vara läge att ta med sina allra högsta klackskor!

Det finns gott om träningsstudios runt om i landet som erbjuder Pole dance för gruppbokningar, hitta din närmsta lokal idag!